tasting menu II
AMUSE-BOUCHE
GRAVLAX
ŁOSOŚ / OGÓREK / RZODKIEW / SEREK / LIMONKA / EMULSJA CYTRYNOWA
SALMON / CUCUMBER / RADISH / CREAMY CHEESE / LIME / LEMON EMULSION
TATAR WOŁOWY / BEEF TARTARE
FOCACCIA/ PURÉE Z SZALOTKI / ŻEL Z KISZONEGO OGÓRKA / WĘDZONE ŻÓŁTKO / CEBULA
FOCACCIA / SHALLOT PURÉE / PICKLED CUCUMBER GEL / SMOKED EGG YOLK / ONION
KREM Z BIAŁYCH SZPARAGÓW / WHITE ASPARAGUS CREAM
PURÉE Z SZALOTKI I PALONEGO KALAFIORA / GRZANKI Z PASTĄ TRUFLOWĄ / KOPEREK
SHALLOT AND ROASTED CAULIFLOWER PURÉE / TOASTS WITH TRUFFLE PASTE / DILL
STEK Z KALMARA / SQUID STEAK
BISQ / ARBORIO / MAJONEZ SZCZYPIORKOWY / RZODKIEW / KALAFIOR
BISQ / ARBORIO / CHIVE MAYONNASE / RADISH / CAULIFLOWER
INTERMEZZO
MAKARON SEPIA / SEPIA PASTA
NORI / MULE / KREWETKI / KUMKWAT / KOPER WŁOSKI
NORI / MUSSELS / SHRIMPS / KUMQUAT / FENNEL
PRZEPIÓRKA / QUAIL
PURÉE Z ZIEMNIAKA / MASŁO / SMARDZE / BROKUŁ
POTATO PURÉE / BUTTER / MORELS / BROCCOLI
JABŁKO I RABARBAR / APPLE AND RHUBARB
JABŁKO / RABARBAR / TRUSKAWKA / BIAŁA CZEKOLADA / LIMONKA
APPLE / RHUBARB / STRAWBERRY / WHITE CHOCOLATE / LIME
