F…ing Delicious

tasting menu I

AMUSE-BOUCHE

GRAVLAX
ŁOSOŚ / OGÓREK / RZODKIEW / SEREK / LIMONKA / EMULSJA CYTRYNOWA
SALMON / CUCUMBER / RADISH / CREAMY CHEESE / LIME / LEMON EMULSION

VITELLO TONNATO
CIELĘCINA / TUŃCZYK / JAJKO / OLIWKA / SZPARAGI / BRIOCHE / RUKIEW WODNA
VEAL / TUNA / EGG / OLIVE / ASPARAGUS / BRIOCHE / WATERCRESS

STEK Z KALMARA / SQUID STEAK
BISQ / ARBORIO / MAJONEZ SZCZYPIORKOWY / RZODKIEW / KALAFIOR
BISQ / ARBORIO / CHIVE MAYONNASE / RADISH / CAULIFLOWER

INTERMEZZO

POLIK WIEPRZOWY / PORK CHEEK
MUS PIECZARKOWY / ZIEMNIAK TRUFLOWY / MARCHEW / BROKUŁ
MUSHROOM MOUSSE / TRUFFLE POTATO / CARROT / BROCCOLI

KOKOS I ANANAS / COCONUT AND PINEAPPLE
KOKOS / ANANAS / BIAŁA CZEKOLADA / RUM
COCONUT / PINEAPPLE / WHITE CHOCOLATE / RUM